For this moment only in Dutch.

 
Happy anniversaryAls je twaalf en een half jaar getrouwd bent, zijn er nog maar weinig dingen waarmee je moeder de vrouw gelukkig kan maken. De dag vergeten was er sowieso niet bij. De volgende week zouden wij een groot feest voor de familie geven.
Nee, er moest een cadeau komen waar zij voorlopig weer mee toe kon. Toen we het feest begonnen te plannen, begon ik ook met het opzij leggen van geld om een geschikt cadeau te kopen.Mijn vrouw was in de afgelopen jaren een kritisch persoon gebleken en zomaar met een sieraad aankomen was geen goed idee. Het moest functioneel en mooi zijn. Iets waarvan ik wist dat ze het zou dragen. Ze was in staat om het nooit meer aan te raken als het dat niet was.Ik dacht dat ik het geschikte sieraad had gevonden en het koste mij een rib uit mijn lijf.Op onze twaalf en een halve trouwdag ging ik gewoon werken, daar we het de volgende week pas zouden vieren.Toen ik thuis kwam, was alles stil in huis."Waar is iedereen?" Vroeg ik me hardop af. Het drong tot me door dat vrouwlief toch iets speciaals in petto voor mij had.Ik hoorde gestommel boven.
"Schat, ik ben thuis!" Riep ik onder aan de trap."Ik ben boven!" Antwoordde ze.
Ik nam het fraai ingepakte doosje van de juwelier uit mijn zak en ging de trap op naar boven.Onze slaapkamer was tegenover de trap en de trap op lopend keek ik er naar binnen. Ik had van alles verwacht; mijn bruid die zich omkleedde om uit te gaan, of misschien zou ze, gekleed in een nieuw lingeriesetje, wijdbeens klaarliggen om eens lekker ongestoord te gaan rollenbollen. Ze vond het altijd zo lekker als ik tussen haar benen dook en haar kutje likte. Dan was zij in no-time nat en heet.
Het was niets van dat alles.
Stel je eens voor dat je op je trouwdag thuis komt en je vind je vrouw op bed, naakt en zittend op een al even naakte vreemde kerel. Haar benen wijd en zijn handen kneedden haar volle borsten. Zijn stijve leuter zat ver in haar kut en ze lachte naar me."Hallo schat." Zei ze."Wat krijgen we nou?" Vroeg ik volkomen verrast. Tijdens mijn klim naar boven had mijn fantasie op volle toeren gedraaid en mijn lul was snel hard geworden, maar nu kromp hij weer tot het absolute minpunt. Ze liet zich neuken!"Weet je nog dat we ooit eens hebben afgesproken dat we er een tweede vent zouden bij halen als we twaalf en een half jaar getrouwd waren?" Ze sloot haar ogen en beet op haar lip, toen de man zijn pik hard omhoog stootte.
Ik herinnerde mij het weer. Tijdens één van onze hete vrijpartijen, jaren terug, hadden we gefantaseerd over hoe het zou zijn als zij geneukt zou worden door twee kerels. Ze zag er toen niets meer dan een fantasie in en lachend hadden we "op onze twaalf en een halfjarige trouwdag" gezegd.Shit! Ze had een tweede kerel versierd en die lag haar nu te naaien en het was dus de bedoeling dat ik me er mee ging bemoeien.Ik zag de harde paal in en uit haar kutje schuiven en ze hijgde en kreunde er lustig op los.Hoewel mijn verstand nog stond te bedenken of dit goed was, klopte Jopie vanachter mijn rits dat hij er uit wou.In zo'n geval won Jopie altijd.
Ik legde mijn cadeautje op de dressoir en ritste mijn broek los. Ik kroop op het bed en knielde naast mijn bruid, zodat zij mijn pik vast kon pakken en in haar mond kon nemen. Al neukend pijpte ze mij en ik nam een tiet van de vreemdeling over in mijn hand, om hem te masseren en in de tepel te knijpen en eraan te trekken. Ook daar werd zij altijd bloedgeil van.
Het klinkt raar, maar ik wist dat mijn vrouw zielsveel van mij hield en dat zij nooit een vreemde lul in haar kut zou laten pompen. Dat vertrouwen had ik gewoon. Ze moest dit dan ook alleen voor mij doen. Die gedachte vulde mij met een warm gevoel van liefde. Om niet te zeggen een heet gevoel.Ze liet mijn pik los en kwam van de man af. Nu zag ik het atletisch gebouwde lijf van de man."Hi, ik ben Ernst." Zei ik.
"Alex." Antwoordde hij.Mijn vrouw ging wijdbeens op haar rug liggen en trok met haar handen de knieën naar de borst."Lik me." Beval ze mij.Nu zou ik weten of zij dit allemaal wel echt wilde. Als het sap uit haar kut zou druipen, dan was ze zo geil als het maar kon en kon ik me ook laten gaan.Ik kwam met mijn hoofd tussen haar dijen en drukte mijn mond op haar spleetje.Meteen kleefde het vocht aan mijn kin en wangen. Ze stroomde over en ik voelde het gespannen rillen van haar lichaam.
Mijn vrouw was klaar om eens gigantisch gepakt te worden en ik zou er alles aan doen om daaraan te voldoen. Ik liet mijn tong tussen haar weke, dik opgezwollen kutlippen naar binnen glijden en woelde in de warme liefdesgrot rond. Nu en dan trok ik mijn tong terug om hem op haar klitje rond te draaien.Alex was bij haar hoofd geknield en zij likte haar eigen sappen van zijn grote harde leuter.Ze liet zich lang likken en mijn gezicht zat onder het kleffe vocht uit haar spleet.Wat was ze heet vandaag.Ze duwde Alex achterover en nam weer op hem plaats.Ze wreef haar natte kut over zijn pik en keek over haar schouder naar mij.
"Stop jij die paal eens in mijn kut." Zei ze.
Ik twijfelde. Het zou voor het eerst zijn dat ik de pik van een andere vent zou vasthouden, laat staan dat ik hem bij mijn eigen vrouw naar binnen zou schuiven.
Maar ik dacht op dat moment meer met mijn lul en pakte Alex' lul beet en hield hem rechtop tegen haar kutlippen.
Ze zakte neer en de schaamlippen weken opzij om de roede naar binnen te laten.
Diep, tot aan zijn ballen nam zij Alex' paal in zich op.
Even bleef ik kijken naar dit verrukkelijke schouwspel. Ik had het altijd zo helemaal te gek gevonden om te zien hoe iets in haar spleet schoof. We hadden er samen in de loop der jaren ook wel van alles in gestopt. Van komkommers, wortels, kaarsen tot flessen en dildo's.Ik stond op en wilde om het bed heen lopen om mijn lul weer in haar mond te schuiven, toen mijn oog viel op een tube die rechtop op het nachtkastje stond.Glijmiddel?Ik begreep meteen dat zij zelf hele hete plannen had gemaakt.Ik pakte de tube, draaide de dop eraf en kneep een flinke laag van het glibberige spul uit over mijn lul.Ik smeerde Jopie over de gehele lengte in en klom weer op het bed. Alex en mijn bruid lagen nu tussen mijn benen te rampetampen en ik zakte door mijn knieën, ondertussen mijn harde glimmende eikel richtend op het kontgaatje van mijn vrouw.Ook anaal had ik haar wel eens genomen, maar dat lukte alleen als zij verschrikkelijk geil was. Vandaag was zij dat zeer zeker. Dit standje kende ik van de vele pornovideo's die wij samen hadden gezien en ik zakte verder, drukte mijn eikel tegen het rozetje aan. Ik voelde hoe zij haar adem even inhield, maar vastbesloten duwde ik door en tot mijn verbazing gleed ik snel en soepel naar binnen. We hadden veel eerder zo'n tube moeten aanschaffen.
"Aaaaaah!" Riep ze. Ik wilde me niet afvragen of dat van pijn of genot was. Ik wilde haar in haar kont neuken en dus begon ik heen en weer te bewegen. Aan haar kreunen en hijgen hoorde ik dat het goed ging.
Allemachtig, wat voelde dat krap aan zeg. De lul van Alex schuurde in tegengestelde richting langs de mijne met alleen dat schijnbaar
flinterdunne wandje er tussenin.
Ik probeerde me in te houden, wat normaal wel lukte, maar nu zag ik in gedachten dat goed met lullen gevulde onderlijf van mijn eigen geile bruidje voor me en ik hield het echt niet meer. Ik kromde mijn rug en trok mijn lul uit haar reet. Ik probeerde hem dicht te knijpen om zo mijn zaad nog binnen te houden, maar realiseerde me dat dat natuurlijk niet hielp en dan liet ik alles de vrije loop. De hete kleverige stralen en klodders kletsten tegen de billen van mijn vrouw en zij gilde het uit van plezier.Alex had het waarschijnlijk net zo moeilijk als ik gehad, want ook hij trok zijn paal uit haar kut en hield hem stevig vast, zodat haar buik en borsten onder het zaad kwamen te zitten.Ik zat op de rand van het bed en zag mijn klodders tergend langzaam langs haar billen en dijen lopen en af en toe viel er een druppel van haar buik op die van Alex.Ik stopte een vinger in haar nog openstaande spleetje en al gouw stopte ik er nog drie bij.Ze kreunde en hijgde en toen mijn duim haar dik opgezette clitoris raakte, kwam ook mijn vrouw gillend klaar.
Ze rolde opzij en hijgend wreef ze het kleverige zaad uit over haar lichaam, waarna zij gretig haar vingers aflikte."Hmm, vanavond ga ik heerlijk zaad proeven." Zei ze met hese stem.Nou, deze trouwdag zouden we nooit meer vergeten. We zijn naar beneden gegaan, hebben de gordijnen gesloten, een videootje opgezet en op de bank, tafel en vloer hebben Alex en ik mijn bruid de beurt van haar leven gegeven. En reken maar dat ze ons zaad heeft geproefd.
 

Terug naar de andere geile verhalen.

 

Terug naar de hoofdpagina.